Jelentkezés

Fontos tudnivalók a jelentkezésről

Nem csak fajtatiszta kutyával való jelentkezéseket várunk. Viszont a benevezett kutyának mind egészségileg, mind szociálisan meg kell felelnie az elvárásoknak. Kizáró okok például az agresszivitás, inaktivitás vagy a hiányos állat egészségügyi könyv ("oltási könyv").

A nevezési díj 5000 Ft, mely magába foglal egy, a támogatóink által felajánlott ajándékcsomagot, a CACIB Budapest Grand Prix nemzetközi kutyakiállításra belépőjegyet, valamint az elődöntő folyamán készült profi fotó portfoliót. A nevezési díjat átutalással vagy sárga csekken tudod befizetni. A befizetés megtörténte és a feltételeknek történő megfelelés esetén kerülhetsz ki Facebook oldalunkon a versenyzők közé. Banki átutalásodat a Goldenvision Kft. nevére, a 10403758-50526576-82801003 bankszámlaszámra. A megjegyzés rovatban kérjük, tüntesd fel neved, címed.
Amennyiben sárga csekken szeretnéd a befizetést teljesíteni, postán küldünk neked sárga csekket, melynek igazoló szelvényét faxon a 06 23 338-833 számra, e-mail-en pedig a info@nexttopdogmodel.hu címre kérjük elküldeni. Ez esetben kérjük, írd meg nekünk a neved és a kutya nevét a info@nexttopdogmodel.hu e-mail címre! Ezek után postázzuk számodra a sárga csekket.

Pótválogatás!

Azoknak, akik nem tudtak május 3-án eljönni a válogatásra vagy lekéstek róla, nekik pótválogatást tartunk.
A pótválogatás helye és ideje: Holyday Beach Hotel (1039 Budapest, Piroska utca 3-5.), 2015. május 17. 12:00-tól

Az elődöntő után, további 3 kutya a Facebook rajongói oldal szavazatai alapján is bejut a döntőbe. A döntőbe jutott kutyusok lehetőséget kapnak részt venni a felkészítő tréningen. Itt egy kutyaiskola képzésén, műtermi, és szabadtéri fotózásokon vesznek részt, valamint állatorvosi és kozmetikai tanácsadást is kap.

Májusban kerül sor a fotózásokra, valamint júniusban a döntőre, egy rangos show műsor keretén belül. A helyezettekről egy szakmai, valamint celebekből álló zsűri dönt majd. A döntőre meghívást kapnak a média képviselői is (fotósok, újságírók, tévék).

A jelentkezéshez kérjük töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot, valamint csatolj maximum 3 képet a kutyádról (pl. egy portré, egy egész alakos, valamint egy szabadon választott témájút).

Erre mindenképp számíts!

Szeretnénk előre tájékoztatni arról, hogy mire számíthatsz a válogatáson. Ezáltal Te is és kutyusod is fel tudtok készülni. A válogató folyamán a kutyáknak és gazdáiknak több szempont alapján kell majd teljesíteniük:
- kutyakiképző által kijelölt feladatsor végrehajtása gazdával (jellemzően alapengedelmességi és vezetési feladatok)
- a kutya számára idegen személy segítségével történő felvezetés kifutón (pórázon)
- személyes beszélgetés kutya-gazdi viszonyról
- tesztfotózásból, ami egy helyben felállított mini stúdiófotózásról fog szólni

FONTOS! A tesztfotózás alatt a kutya gazdája/kísérője nem lehet ott mellette, kizárólag a kutya lesz (lehet!) a kamera előtt. A fotózás idejét mérjük, ami bele fog számítani az értékelésbe. Azaz, ha a kutya nehezen viseli, sokáig tart a beállítása, akkor értelemszerűen rosszabbul fog teljesíteni a többiekkel szemben, de ha gyorsan megy vele a munka, akkor jobban. A mini stúdióról tudni kell, hogy nagy teljesítményű villanólámpák (vakuk) fogják megvilágítani a blökit, ami nem túl szerencsés a számukra, de sajnos ezt is viselniük kell.

Fontos még az is, hogy sok kutya lesz a helyszínen, sorukra várva. Ez is szokatlan lehet számukra, így erre is számíts!

Kutya profilja

Hívónév:

Fajta:

Neme:    

Kora: éves

Pár mondatos leírás a kutyáról:
pl. mitől különleges, milyen környezetben él, milyen a viszonya az emberekhez, stb.

Gazda adatai:

Név:

Lakcím:

Telefon:

E-mail:

Képek:

Kérjük, tölts fel a nevezett kutyáról maximum 3 képet. Lehetőleg legyen köztük egy portré, egy egész alakos, a harmadik pedig egy szabadon választott témájú. FONTOS! Amennyiben a képek bármelyikét professzionális (hivatásos) fotós készítette, úgy a feltöltéssel TE viseled a kép felhasználási jogát, amivel egyben felhatalmazod a Next Top Dog Model rendezvény szervezőjét - továbbiakban "Szervező"-t - arra, hogy azt tárolja, szabadon publikálja, a rendezvénnyel kapcsolatosan felhasználja.

Feltöltendő kép:

Nincsenek feltöltött képek!


Partnereink